Mantarlı Makarna



-1 soğan 2 kaşık zeytin yağla kavrulur.

-Yarım kilodan daha az mantar temizlenip yıkanır ve tavaya eklenir,sotelenir.
(mantarlar kararmasın diye tavaya alındıklarında yarım ya da 1 limon suyu sıkılır.)

-Pişince 1 paket süt kreması eklenir.(200 ml. lik kutularda)

-En son haşlanmış ve süzülmüş makarnalar tavaya alınır,karıştırılır, tuz eklenir.
(Korka korka yaptım ama çok lezzetli oldu.)

2 yorum:

AYŞEN dedi ki...

BU KREMA NE İŞ? SAĞLIKLI MI? EMİN MİYİZ? HERKES KULLANIR OLDU BEN NİYE DİRENİYORUM BİLMEM...

USLU dedi ki...

lezzetli bişey, brokoli çorbası ve bu makarnada kullandım şimdiye kadar, paket süt gibi, mandıramız olsa daha iyi olur.))