Arnavut Ciğeri

Taze alınmış kuzu ciğerleri zedelenmeden yıkanıp iri kuşbaşı olacak şekilde doğranır. Süzülmeleri için bir süre süzgeçte bekletilir.  Unlanır. Önce küp doğranmış patateslerin kızartıldığı kızgın sıvıyağda unlanmış ciğerler 1-2 dakika pişirilip alınır.Sumaklı maydanozlu yarım ay doğranmış soğanlarla da servis edilebilir. Afiyet olsun.

4 yorum:

YAPRAK dedi ki...

BURALARDA KUZU CİĞER BULMAK ÇOK ZOR, DANA CİĞERİ OLUR MU?

Anonymous dedi ki...

HARİKASIN KARDEŞ
İLKNUR

USLU dedi ki...

İlknurcum canım benim, çok teşekkür ederim.

USLU dedi ki...

Dana ciğeri de olur, önemli olan eve getirene kadar zedelenmeyecekmiş, el üstünde tutulası bişey:)